Conceptontwikkeling


Wanneer de online positionering is gedefinieerd, wordt het duidelijk aan welke eisen en wensen het concept dient te voldoen. Tijdens diverse creatieve sessies worden originaliteit en differentatie toegepast om tot een uniek concept te komen. Vervolgens krijg het concept handen en voeten en wordt er antwoord gegeven op vragen als; wat voor online applicatie kan er het beste worden gerealiseerd? Is dit een website of webshop? En hoe zien de bezoekerspaden van de applicatie eruit? Werken deze paden optimaal bij de doelgroep?

Tijdens de technische realisatie van de applicatie wordt ook onderzocht welke online media het beste kunnen worden ingezet voor een gerichte communicatie naar je doelgroep. Ook hierbij zijn de uitkomsten van de bedrijfsanalyse, doelgroepanalyse en concurrentieanalyse erg belangrijk.

Bezoekerspaden

Time2impress zorgt voor optimale bezoekerspaden in websites en webshops. Bezoekers krijgen direct geserveerd waar zij naar op zoek zijn en worden regelrecht naar een conversiedoel geleid. Daarnaast wordt gekeken naar de signaalkleuren van buttons, lengte van formulieren en interactieve onderdelen van de website. Dit vormt samen de gebruiksvriendelijkheid en de bruikbaarheid, ofwel de "usability".

User Experience (UX)

User Experience (UX) staat voor gebruikerservaring en is het gevoel dat een bezoeker krijgt bij het bezoeken van de website Een goed ontworpen gebruikerservaring geeft de bezoeker een positief gevoel en verliest de wensen van de klant niet uit het oog. Dit leidt tot terugkerende bezoekers en meer conversie.

Wireframes

Wanneer de bezoekerspaden vaststaan is het tijd om dit te vertalen naar wireframes. Een wireframe is een bouwtekening van de applicatie waarin alle vooraf bepaalde elementen samenkomen. In de wireframes worden elementen weergegeven die aanwezig zullen zijn.

Het grafische aspect blijft achterwege, zodat de focus alleen ligt op het formaat en de posities van deze elementen. Deze wireframes worden al responsive opgebouwd, zodat je in grote lijnen al kunt zien hoe een applicatie eruit komt te zien op de verschillende apparaten zoals desktop, tablet en mobiel.

Het pad naar maximaal online rendement