E-commerce


Time2impress realiseert krachtige responsive webshops op maat. Voorzien van een uniek ontwerp, de nieuwste technieken en een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Door optimale bezoekerpaden (ver)leiden wij bezoekers rechtstreeks naar je conversiedoelen.

Onze developers gaan wel graag goed voorbereid aan de slag. Een slimme, uitgedachte online strategie is namelijk essentieel voor het behalen van maximaal online rendement. Zo weten wij wat je verwachtingen zijn en kunnen we de website in één keer correct ontwikkelen. Heb je haast of een beperkt budget? Kies dan voor een template website.

Betaalsystemen

Time2impress heeft ruime ervaring met de integratie van verscheidene betaalsystemen. Ieder systeem heeft zo z'n voor- en nadelen. Ben je benieuwd welke betaalsysteem aan de wensen en eisen van jouw organisatie voldoet? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

Standaard Responsive

Waar webshops voorheen veelal op desktops en laptops werden bezocht, gebeurt dit tegenwoordig steeds vaker op tablets en smartphones. Om iedere bezoeker de beste gebruikerservaring te geven schaalt een responsive webshop automatisch mee naar de schermgrootte van het apparaat.

Bij Time2impress wordt iedere webshop standaard responsive uitgevoerd, zonder meerprijs.

Gebruiksvriendelijk CMS

Aan iedere webshop van Time2impress is een gebruiksvriendelijk CMS gekoppeld. In deze back-end omgeving is het mogelijk om alle content van de webshop eenvoudig te beheren, zonder benodigde kennis van HTML. Op basis van je wensen en behoeften beoordelen wij of er een open-source CMS wordt ingezet of niet.

  • Betrouwbaar, snel en veilig
  • Zoekmachine geoptimaliseerd
  • Responsive opgebouwd
  • Realtime statistieken
  • Gratis support

Externe koppelingen

De developers van Time2impress doen niets liever dan automatiseren en worden graag uitgedaagd. Bijvoorbeeld door je webshop te koppelen aan een extern systeem. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan koppelingen met leveranciers, vergelijkingssites, betaalsystemen, ERP- en CRM systemen.

Geen verrassingen

Wij houden niet van verrassingen achteraf. Daarom beginnen wij niet direct met een grafisch ontwerp, maar geven wij het project eerst schematisch handen en voeten. Zo worden verwachtingen duidelijk en komen problemen in een vroeg stadium boven water.

Er worden bezoekerspaden opgesteld en getest d.m.v. user experience (UX). Vervolgens worden de paden waar nodig aangepast en komt de webshop tot leven in zogenaamde wireframes. Onder de dienst conceptontwikkeling lees je hier meer over.

Meer informatie