Klanten over Time2impress

" De samenwerking tijdens de ontwikkeling van onze website verliep vlot en soepel. Het uiterlijk van onze nieuwe website staat ons erg aan. "

Mevr. Aalbers
Orthodontie Hoogeveen

" Het zijn jonge ondernemers, die er nog voor gaan! Zeer tevreden, vorige maand heeft onze website meer dan 18.000 bezoekers gehad! Je komt niet op de stapel te liggen. "

Edward Nijsink
Nijsink Caravans B.V.

" Time2impress ontwikkelde voor ons een overzichtelijke website die we zelf makkelijk kunnen beheren. We zien het aantal contact momenten toenemen. Top werk! "

Ente Bosma
Koops Bedden Wezep

" Time2impress verzorgt onze website en al onze online activiteiten. Alles erg snel geregeld en van perfecte kwaliteit. Vooral snelle doorloop tijd vinden wij erg positief. "

Liesbeth Seegers
Jubal Zwolle

" Keurige service en goede kwaliteit van de diensten die worden geleverd. Wij zijn inmiddels voorzien van een veelzijdige innovatieve webshop. Helemaal tevreden. "

Jeroen Wildeman
Wildeman Motoren Zwolle

Over Time2impressMissie

Time2impress biedt een totaalpakket aan online diensten op strategisch, tactisch en operationeel niveau om voor iedere klant maximaal online rendement te behalen. Met een doeltreffende online strategie als basis, realiseert Time2impress responsive websites en zetten wij vernuftige online campagnes in voor het verhogen van het bezoekersaantal en de conversies.

Ontstaan

In het jaar 2007 is Time2impress gestart met het aanbieden van websites en drukwerk vanuit de welbekende zolderkamer. Nu een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat zich bewezen heeft een belangrijke partner te zijn voor talrijke organisaties.

Visie

'Internet is booming en zal in de toekomst een nog grotere rol gaan spelen. Time2impress zal het pakket aan online diensten verder uitbreiden, zodat wij altijd full service blijven op online gebied. Met de inzet van onze online diensten blijven wij ook in de toekomst onderdeel van het online succes van onze klanten.

Team

Time2impress bestaat uit een team van professionals met ieder een eigen specialisme, zoals branding, online marketing, communicatie, grafische vormgeving, web development, en netwerk engineering. Ben je er van overtuigd dat je van meerwaarde bent voor het team van Time2impress? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Innovaties & technieken

Stilstand is achteruitgang. De online ontwikkelingen en trends volgen elkaar in razend tempo op. Maar is die ene trend nou een eendagsvlieg? En zal die ontwikkeling de online markt compleet veranderen? De Research en Development afdeling van Time2impress houdt zich dagelijks bezig met dergelijke vraagstukken.

 1. GIT Versiebeheer

  Met GIT wordt een gerealiseerde wijziging eerst op een andere locatie volledig getest, voordat wij deze op de live omgeving plaatsen.

 2. Scrum

  Scrum wordt ingezet om in multidisciplinaire teams aan korte sprints te werken om zo software in deelproducten op te leveren.

 3. SASS

  Om CSS stylesheets van websites te realiseren maakt Time2impress gebruik van de dynamische CSS pre-processor SASS.

 4. Node.js

  Time2impress zet node.js in voor snelle I/O events. Node.js is gebaseerd op de JavaScript engine, maar heeft minder overhead.

Certificeringen

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Time2impress. Onze medewerkers hebben zich daarom op verschillende vakgebieden gekwalificeerd en gecertificeerd.

Google

Iedere SEO / SEA specialist heeft de examens van Google Analytics en Google AdWords succesvol afgerond. Hiermee garanderen zij over meer dan voldoende kennis te beschikken. Daarnaast blijven zij zich voortdurend verder ontwikkelen en specialiseren.

Erkend leerbedrijf

Time2impress staat voorop wanneer het gaat om het delen van kennis en het toepassen van innovaties. Wij zijn hierdoor dan ook een uitermate geschikt leerbedrijf. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd door de kenniscentra SBB, Ecabo, GOC en Savantis.

Hosting

Time2impress host alleen in Nederlandse datacentra met ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 certificering. Hierdoor zijn kwaliteit, beveiliging en milieu optimaal gewaarborgd en worden alle websites gehost in de best mogelijke omgeving qua veiligheid, stabiliteit en energie-verbruik.