Responsive website


Time2impress realiseert krachtige websites op maat, voorzien van een uniek ontwerp, de nieuwste technieken en een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS).

Onze developers gaan wel graag goed voorbereid aan de slag. Een slimme, uitgedachte online strategie is namelijk essentieel voor het behalen van maximaal online rendement. Zo weten wij wat je verwachtingen zijn en kunnen we de website in één keer correct ontwikkelen. Heb je haast of een beperkt budget? Kies dan voor een template website.

Standaard responsive
Smartphones, tablets en andere mobiele apparaten winnen steeds meer terrein in de online wereld. Om iedere bezoeker de beste gebruikerservaring te geven schaalt een responsive website automatisch mee met de schermgrootte van het gebruikte apparaat. Bij Time2impress wordt iedere website standaard responsive uitgevoerd, zonder meerprijs.


Externe koppelingen

De developers van Time2impress doen niets liever dan automatiseren en worden graag uitgedaagd. Bijvoorbeeld door je website te koppelen aan een extern systeem. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan koppelingen met leveranciers, vergelijkingssites, betaalsystemen, ERP- en CRM systemen.

Gebruiksvriendelijk CMS

Aan iedere website van Time2impress is een gebruiksvriendelijk CMS gekoppeld. In deze back-end omgeving is het mogelijk om alle content van de website eenvoudig te beheren, zonder benodigde kennis van HTML. Op basis van je wensen en behoeften beoordelen wij of er een open-source CMS wordt ingezet of niet.

  • Betrouwbaar, snel en veilig
  • Zoekmachine geoptimaliseerd
  • Responsive opgebouwd
  • Realtime statistieken
  • Gratis support

Geen verrassingen

Wij houden niet van verrassingen achteraf. Daarom beginnen wij niet direct met een grafisch ontwerp, maar geven wij het project eerst schematisch handen en voeten. Zo worden verwachtingen duidelijk en komen problemen in een vroeg stadium boven water.

Er worden bezoekerspaden opgesteld en getest d.m.v. user experience (UX). Vervolgens worden de paden waar nodig aangepast en komt de website tot leven in zogenaamde wireframes. Onder de dienst conceptontwikkeling lees je hier meer over.

Meer informatie