Social media marketing


Social media is niet meer weg te denken tegenwoordig en uitgegroeid tot één van de grootste dagelijkse bezigheden. Dit biedt natuurlijk kansen om nieuwe doelgroepen te bereiken en zo klanten aan te trekken.

Ontzorgen

Time2impress is het aanspreekpunt en zal de volgers van je organisatie voorzien van eerstelijns informatie. Time2impress optimaliseert social media campagnes en zorgt dat deze campagnes volledig overeenkomen met de identiteit van de organisatie. Daarnaast zoeken wij de interactie op om zo een duidelijk beeld te krijgen van het publiek, dit alles wordt natuurlijk duidelijk gedocumenteerd zodat je maandelijks een rapportage ontvangt met daarin de resultaten.

Facebook

Facebook is het grootste sociale netwerk van Nederland. Facebook weet een heleboel van deze uiteenlopende groep mensen. Wij helpen je om je doelgroep op Facebook te vinden en deze aan te spreken. Het opzetten van een Facebookpagina is stap 1; het beheren is echter heel wat anders en kan veel tijd kosten. Op de juiste manier communiceren met je doelgroep, Time2impress staat voor je klaar. Wil je adverteren op Facebook dan kan dit heel gericht met altijd het echte resultaat in beeld.

Twitter

Time2impress beheert je Twitterpagina zodat je er zeker van bent dat deze actief is en blijft. Zelf geef je aan hoe vaak en over welke onderwerpen wij gaan tweeten. Ook is het mogelijk om te adverteren op Twitter. In overleg kijken we naar het budget en de doelen die je graag wilt behalen. Time2impress zorgt ervoor dat de pagina in harmonie met de aanwezige huisstijl is en dat er snel gereageerd wordt op vragen van volgers.YouTube

Na Google is YouTube de meest gebruikte zoekmachine, hier wil je toch aanwezig zijn? Wij zorgen voor je aanwezigheid samen kijken we naar de juiste presentatie en uitstraling voor jouw YouTube kanaal

Tarieven

Neem vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.