SSL certificaat


SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de versleutelde verbinding tussen server en client. Deze beveiligde verbinding is, zonder het encryptie-algoritme, niet te kraken en daardoor niet af te luisteren door derden. De versleutelde verbinding is te herkennen aan het gesloten slotje en het https:// protocol dat wordt gebruikt in de adresbalk.

Time2impress raadt een SSL certificaat aan bij de inzet van login omgevingen, online aankopen, financiƫle transacties en het versturen van persoonsgegevens.

Vertrouwen

De SSL-verbinding versleutelt het HTTP-verkeer waardoor dit niet te lezen is zonder het encryptie-algoritme te kraken. Een versleutelde verbinding door middel van een SSL certificaat wekt vertrouwen op, zodat bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en de gegevens alleen bij de rechtmatige eigenaar terecht zullen komen.

Wetgeving

De wet stelt het verplicht om het verzenden van persoonsgegevens via internet zo goed mogelijk te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat, omdat dit de meest veilige oplossing is en een 256 bit encryptie tussen server en client biedt.

Tarieven

Time2impress biedt twee soorten SSL certificaten aan. De standaard validatie zorgt voor een versleutelde verbinding en heeft de domeinnaam in het certificaat opgenomen. De uitgebreide validatie wekt extra vertrouwen op doordat de URL balk in veel browsers groen kleurt en de bedrijfsnaam in het certificaat is opgenomen. In het overzicht zijn de tarieven van de SSL certificaten zichtbaar.

M

Standaard validatie
Beveiligde verbinding
Inclusief 'www' subdomein
Hoger in Google
Levertijd 1 werkdag

€ 5,- p/m

Bestel dit pakket
L

Uitgebreide validatie
Beveiligde verbinding
Inclusief 'www' subdomein
Hoger in Google
Levertijd 14 werkdagen

€ 30,- p/m

Bestel dit pakket