Template website


Een template website is een kant en klare website die in verschillende (kleur)variaties ingezet kan worden. Hierdoor zijn de kosten lager en is de verwerkingstijd korter.

Op basis van je wensen en behoeften selecteert Time2impress een tiental templates. Na het selecteren van een template gaan onze interactieve vormgevers met de template aan de slag en zorgen ervoor dat deze in harmonie is met de huisstijl van je organisatie. Het enige wat er hierna nog hoeft te gebeuren is het vullen van de template website. De menu-items en content van een template website zijn erg eenvoudig te beheren in een gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS).
Voordelen template website


  • Volledig responsive uitgevoerd
  • Ideaal voor een beperkt budget
  • Al in één week compleet online
  • Uit te breiden met tientallen extra modules
  • Keuze uit honderden ontwerpen
  • Consistent aan de bestaande huisstijl

Prijzen

Een template website van Time2impress begint altijd met een basismodule. Deze module bestaat uit een compleet werkende website met daaraan gekoppeld een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je alle menu-items en content kunt beheren. De prijs voor de basismodule bedraagt eenmalig € 375,- en maandelijks € 30,- voor de webhosting, onderhoud en updates.

Boven op deze basismodule kunnen extra modules worden afgenomen. Er zijn tientallen extra modules, zoals een nieuwsmodule, gebruikersmodule of gallerymodule. Zo stel je zelf de website samen. Neem voor prijzen en meer informatie contact met Time2impress op.