Webhosting


Noodgedwongen "nee" verkopen doordat je website offline is? Dat kost je klanten. Onze engineers hebben dan ook als hoogste prioriteit dat je website up-and-running blijft.

Het netwerk van Time2impress is geheel redundant uitgevoerd. Hierdoor blijft je website zelfs bereikbaar wanneer één van onze servers hardwareproblemen ondervindt of wanneer het datacentrum kampt met stroomuitval of een wegvallende internetverbinding. Hierdoor is de webhosting bij Time2impress niet de goedkoopste, maar wel de beste.

Minimaal 99,99% uptime per jaar

Time2impress host alleen in de beste Nederlandse datacentra en garandeert hierdoor een uptime van tenminste 99,99% per jaar. De datacentra zijn ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 gecertificeerd. Hierdoor zijn kwaliteitsmanagement, beveiliging en milieumanagement optimaal gewaarborgd.

Tarieven

Time2impress biedt verschillende webhosting pakketten aan. Deze pakketten zijn op basis van het pay-as-you-grow principe. Je stroomt in met het kleinste pakket en stapt over op een groter pakket wanneer je de limiet van schijfruimte of dataverkeer bereikt. Je betaalt op deze manier alleen wat je verbruikt en dus nooit teveel.

Groter pakket nodig?

Time2impress levert ook hostingpakketten op maat. De prijs hiervoor wordt berekend op basis van Pakket XL, waarbij je 1 GB schijfruimte en 8 GB dataverkeer tot je beschikking hebt, plus de extra schijfruimte en dataverkeer. Neem contact op voor meer informatie.

S

200 MB schijfruimte
2 GB dataverkeer p/m
1 gratis .nl domein
99,99% uptime

€ 15,- p/m

Bestel dit pakket
M

400 MB schijfruimte
4 GB dataverkeer p/m
1 gratis .nl domein
99,99% uptime

€ 20,- p/m

Bestel dit pakket
L

600 MB schijfruimte
6 GB dataverkeer p/m
1 gratis .nl domein
99,99% uptime

€ 25,- p/m

Bestel dit pakket
XL

1 GB schijfruimte
8 GB dataverkeer p/m
1 gratis .nl domein
99,99% uptime

€ 30,- p/m

Bestel dit pakket