Website laten maken


Wil je een website laten maken? Time2impress geeft je graag advies. Wij maken websites die op ieder apparaat goed wordt weergegeven. Talrijke organisaties laten hun website maken door Time2impress.

Responsive website laten maken

Smartphones, tablets en andere mobiele apparaten winnen steeds meer terrein in de online wereld. Om iedere bezoeker de beste gebruikerservaring te geven schaalt een responsive website automatisch mee met de schermgrootte van het gebruikte apparaat. Bij Time2impress wordt iedere website standaard responsive opgeleverd, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Website laten maken

Externe koppelingen website

De developers van Time2impress doen niets liever dan automatiseren en worden graag uitgedaagd. Bijvoorbeeld wanneer organisaties een website laten maken en deze gekoppeld willen hebben aan een extern systeem. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan een website koppelingen met leveranciers, vergelijkingssites, betaalsystemen, ERP- en CRM systemen.

Laat niet zomaar een website maken

Zonder plan, geen online succes. Daarom start Time2impress niet zomaar met het maken van een website. Een slimme, uitgedachte online strategie is namelijk essentieel voor het behalen van maximaal online rendement. Daarom biedt Time2impress een totaalpakket van online diensten aan op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wij staan hierdoor garant voor een unieke online strategie, de realisatie van de meest doeltreffende responsive websites en de inzet van vernuftige online campagnes. Zo hebben al talrijke organisaties een website laten maken door Time2impress.

Meer over onze online diensten